Menu
Your Cart

Pirmreizējās receptes un kopšanas rokasgrāmata

Jūs tikko saņēmāt savu jauno Hosse pannu un cenšaties izlemt, ko izveidot, lai to pareizi uzņemtu savā virtuvē. Mūsu pieredzējušākiem draugiem mēs iesakām sākt ar jūsu pārbaudītajām un patiesajām ģimenes receptēm. Lai gan mums pārējiem ir svarīgi saprast, ka uz šo jautājumu nav pareizu vai nepareizu atbilžu, mācīšanās gatavot ar čugunu ir unikāla, un daži to pat uzskata par mākslu.

Pirms lietošanas

Izņemiet jauno pannu no iepakojuma un izmazgājiet to izlietnē ar siltu ziepjūdeni. Šī būs vienīgā reize, kad uz čuguna pannas jāizmanto ziepes. Pēc skalošanas nosusiniet ar dvieli, lai noņemtu mitrumu, un jaunā Hosse panna ir gatava lietošanai. 

Šīs receptes un padomi iemācīs gatavot ēdienu ar čugunu un palīdzēs izveidot nepieciešamo garšvielu slāni pannas iekšpusē.

Pirmā gatavošana: sautēti sīpoli un paprika

chushki-s-luk-v-chugunen-tigan-hosse-kitchen-bg

Mēs iesakām sākt ar dārzeņiem, jo ​​tie ir olbaltumvielām draudzīgāki nekā vairums proteīnu – tie lieliski garšo un nelīp pie pannas! Ņemiet vērā, ka ir nepieciešams izmantot nedaudz eļļas, lai ēdiens nepieliptu.

1. Uzlieciet plīti uz vidēji zemas uguns un ļaujiet pannai sasniegt nepieciešamo temperatūru.

2. Ielejiet pannā apmēram 1 ēdamkaroti augu eļļas pēc izvēles, pirms tā uzsilst. Atkarībā no izmantotās ierīces veida, visticamāk, tas aizņems aptuveni 3 minūtes.

3. Kad eļļa ir karsta, iemetiet pannā sasmalcinātu sīpolu un piparus. Ik pa laikam samaisiet un vāriet, līdz sīpoli ir caurspīdīgi un ap malām sāk iegūt brūnu karamelizētu krāsu.

Pievieno sulīgam burgerim un izbaudi garšu!

Lai iegūtu svaigu vasaras sautējumu, pievienojiet šai receptei dzelteno skvošu un cukini.

Pirmā tīrīšana

pyrvo-pochistvane-na-chugunen-tigan-hosse-kitchen-bb

Kad esat izbaudījis maltīti un esat gatavs tīrīt, paņemiet pannu un ar papīra dvieli noslaukiet viegli noņemamos ēdiena atlikumus. Ja varat izņemt atlikušo ēdienu, izskalojiet pannu un noslaukiet to ar sausu drānu. Novietojiet pannu uz plīts uz lēnas uguns apmēram 2 minūtes, lai iztvaikotu liekais ūdens. Pēc noņemšanas no uguns noslaukiet pannas iekšpusi ar papīra dvieli un pāris pilieniem eļļas, lai virsma nerūsētu.

Lai novērstu pārtikas atliekas, kuras nevar viegli noņemt, piepildiet pannu ar ūdeni apmēram līdz pusei. (PIEZĪME. Nekad nelejiet aukstu ūdeni tieši karstā čuguna pannā. Šādi rīkojoties, pastāv risks, ka pannu var sabojāt no termiskā trieciena.) Novietojiet pannu uz plīts uz vidējas uguns. Paaugstinoties ūdens temperatūrai, lielākā daļa pārtikas atlieku ir viegli jānoņem. Pēc ūdens noliešanas un atlikumu nokasīšanas, ja pie pannas joprojām ir pielipis ēdiens, kārtīgi nosusiniet pannu un izmantojiet papīra dvieli un ēdamkaroti sāls kā abrazīvu, lai noņemtu ēdiena paliekas. Pēc visa atlikušā ēdiena izņemšanas izpildiet pirmajā rindkopā sniegtos norādījumus: noskalojiet, nosusiniet, uzkarsējiet un ieeļļojiet pannu.

Kārtojot garšvielas jaunajā pannā, tās sāks kļūt patiesi nelipīgas, un tas samazinās lipīgumu un atvieglos tīrīšanas procesu.

Otrais ēdiens: kukurūzas maize

carevichen-hlqb-recepta-hosse-kitchen-bg

Ir daži ēdieni, kas veicina čuguna pannas apdegšanu, piemēram, kukurūzas maize. Kukurūzas maize ir ne tikai garšīga piedeva gandrīz jebkuram ēdienam, bet arī lieliski pievieno garšvielu slāni pannas apakšai, kā arī sāniem. Kukurūzas maize arī sniegs jums iespēju izpētīt cepšanas koncepciju, izmantojot Hosse čuguna pannu. Lai sāktu, skatiet mūsu gardās kukurūzas maizes recepti.

Trešo reizi: Bekons

bekon-recepta-hosse-kitchen-bg

Trešajai pannas izmantošanai mēs iesakām izmantot bekonu. Paņemiet dažas sloksnes un uzkarsējiet pannu uz vidējas uguns. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties to mīkstu, kraukšķīgu vai kaut ko pa vidu, garda bekona baudīšana ir lielisks veids, kā papildināt savu jauno Hosse pannu.