Biezas cūkgaļas karbonādes ar sāli un pipariem.

Sulīgo cūkgaļas karbonādes noslēpums? Pērciet biezākos, ko varat atrast. Tos ir grūtāk grauzdēt, un rezultāti ir garšīgi un maigi.

 

 

Gatavošanas laiks:
5 minūtes

 

Gatavošanas laiks:
10 minūtes

 

 

Porcijas:
2

 

Gatavojiet ar:
Čuguna panna Hosse

 

 

Produkti:


  • 2 cūkgaļas karbonādes bez kauliem;
  • sāls un pipari;
  • 2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta;
  •  

Pagatavošanas metode:


  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230 °C.
  2. Apsmērējiet cūkgaļas karbonādes ar zemesriekstu sviestu un pievienojiet priekšpusi, aizmuguri un sānus ar sāli un pipariem.
  3. Pamazām uzkarsē čuguna pannu uz plīts līdz vidēji augstam karstumam.
  4. Cūkgaļas karbonādes apcep 1-1½ minūtes no katras puses.
  5. Noņem no uguns un cep cepeškrāsnī 4-6 minūtes.
  6. Ļaujiet atpūsties 5 minūtes pirms pasniegšanas.