Cepta vista
10 marts

0 Komentāri
90 Redzēts
Cepta vista
Vai nevarat pretoties tikko ceptas vistas garšai un aromātam? Izmantojot šo recepti un mūsu pannas, jūs varēsiet baudīt savu iecienītāko vistu kā vēl nekad.
Gatavošanas laiks:
20-25 minūtes
Gatavošanas laiks:
10 minūtes
Porcijas:
5-6
Gatavojiet ar:
Čuguna panna Hosse
Produkti:
- 1 glāze universālu miltu;
- 1 ēdamkarote sāls;
- 1 tējkarote svaigi maltu melno piparu;
- 2 glāzes augu tauku;
- 2 lielas olas;
- ¼ glāzes piena;
- 1 vistas gaļa, sagriezta 8 daļās;
Pagatavošanas metode:
- Apvienojiet miltus, sāli un piparus bļodā, kas ir pietiekami liela, lai tajā ievietotu lielāko vistas gabalu.
- Uz vidējas uguns uzkarsē taukus Hosse čuguna katlā līdz 160 °C.
- Kamēr tauki karsējas, saputojiet kopā olas un pienu bļodā, kas ir pietiekami liela, lai tajā ietilptu lielākais vistas gabals. Vistas gabalus pa vienam iemērciet olu maisījumā, pēc tam miltu maisījumā, tad atkal olu maisījumā un otrreiz miltu maisījumā.
- Kad eļļa ir pietiekami uzkarsusi, lēnām apcep vistu līdz zeltaini brūnai no visām pusēm un līdz gatavībai. Jums var būt nepieciešams samazināt siltumu, lai gaļa nekļūtu pārāk brūna, pirms tā ir gatava.