Grilēta Margheritas pica
10 marts

0 Komentāri
190 Redzēts
Grilēta Margheritas pica
Marinara mērce, Alpu Čedaras siers un sasmalcināts svaigs baziliks lieliski apvienojas, veidojot vieglu un gardu grilētu picu.
Gatavošanas laiks:
10 minūtes
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Porcijas:
2
Gatavojiet ar:
Čuguna panna Hosse
Produkti:
- 280 g picas mīklas bumbiņa, uzrūgusi istabas temperatūrā;
- Milti apkaisīšanai;
- Mannas putraimi vai kukurūzas milti apkaisīšanai;
- ⅓ glāzes marinara mērces;
- 90 g rīvēta Čedaras;
- 4 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga bazilika;
Pagatavošanas metode:
- Uzkarsē grilu vai grilu tiešai grilēšanai augstā karstumā. Temperatūras sensoram jārāda 260°C.
- Mīklu liek uz viegli miltiem apkaisītas virsmas. Viegli izrullējiet mīklu ar pirkstu galiem un roku malām, atstājot pēc iespējas vairāk gaisa garozas ārējā malā. Izrullējiet mīklu (vai izrullējiet to ar rullīti) jūsu čuguna pannas izmēra aplī.
- Pannas apakšā viegli uzkaisa mannu. Ielieciet picas mīklu sagatavotajā pannā. Izklājiet picas mīklu ar marinādi, atstājot garozas sloksni neapstrādātu. Apkaisa ar Čedaru.
- Novietojiet pannu uz grila vai grila un aizveriet vāku. Ļaujiet picai pagatavot, periodiski atverot, lai pagrieztu pannu pulksteņrādītāja virzienā. Pica ir gatava, kad tā uzpūšas, apakša ir kraukšķīga un brūna, garoza sāk brūnēt un siers kūst. Pēc picas izņemšanas ar lāpstiņu uzbīdiet picu uz griešanas dēļa. Apkaisa ar baziliku. Sagriež šķēlēs un pasniedz.
Piezīme: Lai mīkla uzrūgt, ar abām rokām veido mīklu bumbiņā, piespiežot to uz darba virsmas. Tas sasprindzinās mīklas virsmu. Novietojiet to uz miltiem nokaisītas virsmas un pārklājiet ar plastmasas iesaiņojumu, kas ir pārklāts ar vārīšanas aerosolu. Ļaujiet uzrūgt 40-90 minūtes pirms izstiepšanas 2. darbībā.