Grilētas omāru astes ar citronu un ķiploku eļļu
10 marts

0 Komentāri
80 Redzēts
Grilētas omāru astes ar citronu un ķiploku eļļu
Izbaudiet šīs receptes brīnišķīgo garšu ikreiz, kad vēlaties pagatavot elegantas, bet vienkāršas vakariņas.
Gatavošanas laiks:
5 минути
Gatavošanas laiks:
15 минути
Porcijas:
2-4
Gatavojiet ar:
Čuguna panna Hosse
Produkti:
- 3 ēdamkarotes nesālīta sviesta;
- 6 ķiploka daiviņas, maltas;
- 1 ēdamkarote citronu sulas;
- 4 omāra astes, sadalītas uz pusēm;
- 1 ēdamkarote pētersīļu, malti;
- 1 citrons, sagriezts apļos (pēc izvēles);
Pagatavošanas metode:
- Mazā katliņā izkausē sviestu. Pievienojiet ķiplokus un sautējiet 1 minūti. Pievienojiet citrona sulu un samaisiet. Noņem no uguns.
- Karsējiet čuguna grila pannu uz vidēji augstas uguns 4-5 minūtes. Apsmērējiet omāra astes ar ķiploku eļļu. Cepiet ar griezuma pusi uz leju 2-3 minūtes. Apgrieziet astes un vēlreiz apkaisiet ar ķiploku eļļu.
- Turpiniet gatavot vēl 3 minūtes. Ja vēlaties, pievienojiet citrona daiviņas. Cep 1-2 minūtes no katras puses. Noņem no uguns un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Nekavējoties pasniedziet.