Pica ar sieru un bekonu
10 marts

0 Komentāri
176 Redzēts
Pica ar sieru un bekonu
Apmierinoša mājas siera un drupināta bekona kombinācija, kas ir tik laba, ka katrs kumoss kūst mutē.
Gatavošanas laiks:16 stundas un 20 minūtes
Gatavošanas laiks:
24 minūtes
Porcijas:
2-4
Pagatavojiet to ar:
Čuguna panna Hosse
Produkti:
Mīklai:
- 2 glāzes universālo miltu;
- ¾ tējkarotes sāls;
- ½ tējkarotes sausā rauga;
- ¾ glāzes silta ūdens;
- 1 ēdamkarote olīveļļas, kā arī 1½ ēdamkarotes pannai.
Picas pildījums:
- 170 g mocarellas, sarīvētas;
- ½ glāzes picas mērces;
- ½ glāzes mājas siera;
- ½ glāzes sadrupināta bekona.
- Sieram:
- 1 glāze rīvēta Čedaras siera;
- ¼ glāzes majonēzes;
- ¼ tējkarotes ķiploku pulvera;
- 1 grauzdēts halapeño, izsēts un sagriezts kubiņos;
- 3 ēdamkarotes kubiņos sagrieztu pimento piparu,
Pagatavošanas metode:
Gatavojot:
- Vidējā bļodā ievietojiet miltus, sāli, raugu, ūdeni un 1 ēdamkaroti olīveļļas. Visu samaisa kopā, apmēram 1 minūti, lai izveidotu lipīgu mīklas masu bez sausiem miltu plankumiem.
- Savāciet atlikumus bļodas malās un izveidojiet mīklu bumbiņā. Pārklājiet 5 minūtes.
- Atveriet bļodu un mīciet mīklu vairākas reizes, katru reizi pagriežot bļodu par 90 grādiem.
- Nosedziet bļodu un pēc 5 minūtēm veiciet vēl vienu mīcīšanu. Pagaidiet 5 minūtes un atkārtojiet, pēc tam vēl 5 minūtes ceturtajai un pēdējai mīcīšanai. Pārklājiet trauku un ļaujiet atpūsties 40 minūtes. Pēc tam ievietojiet ledusskapī uz 12 līdz 72 stundām.
- Sagatavojiet pannu 3 stundas pirms picas pasniegšanas. Ielejiet atlikušās 1½ ēdamkarotes olīveļļas čuguna pannā. Apsmērējiet gatavošanas virsmu un pannas malas ar eļļu.
- Pārlieciet mīklu pannā un vienu reizi apgrieziet, lai to pārklātu ar olīveļļu. Piespiediet mīklu pie pannas malām, uzpūšot to ar pirkstu galiem.
- Nosedziet un ļaujiet uzrūgt 2 stundas istabas temperatūrā.
Cepšana:
- Trīsdesmit minūtes pirms cepšanas novietojiet vienu režģi cepeškrāsns apakšā un vienu augšpusē. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230℃.
- Kad esat gatavs cepšanai, vienmērīgi apkaisa ar 1 glāzi mocarellas visu garozu. Ar mazām karotēm mērces pārlej sieru. Apkaisa ar atlikušo mocarellu.
- Picai virsū pievienojiet nelielas karotītes mājās gatavotā pimento siera un apkaisa ar bekonu.
- Cep picu uz apakšējās restes 18-20 minūtes, līdz siers burbuļo un garozas apakšdaļa un malas ir zeltaini brūnas.
- Izņemiet picu no krāsns. Uzmanīgi apvelciet ar nazi ap picas malu un pannas malu, lai nepieliptu. Pārnes uz dzesēšanas plauktu vai griešanas dēli. Pasniedziet un izbaudiet.
Siers ar pimento pipariem:
Apvienojiet sieru, majonēzi, ķiploku pulveri, halapeños un papriku. Kārtīgi samaisa.
Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.