Vistas stilbiņas pannā ar Rizzoni makaroniem, citronu un spinātiem
10 marts

0 Komentāri
63 Redzēts
Vistas stilbiņas pannā ar Rizzoni makaroniem, citronu un spinātiem
.
Šo svaigo un mierinošo ēdienu, kas ir lieliski iepildīts, var pagatavot un novietot uz šķīvja mazāk nekā stundas laikā. Šī recepte ir pilna ar spilgtām garšām, piemēram, citronu, ķiploku un rozmarīnu, un tā ir ideāls papildinājums jūsu nedēļas ēdienkartei.
Gatavošanas laiks:
10 minūtes
Gatavošanas laiks:
45 minūtes
Porcijas:
4-6
Gatavojiet ar:
Čuguna panna Hosse
Produkti:
- 6 vistas ciskas ar kauliem;
- 1 tējkarote sāls;
- ½ tējkarotes melno piparu;
- ½ tējkarotes ķiploku pulvera;
- 1 ēdamkarote olīveļļas;
- 4 ķiploka daiviņas, maltas;
- 1 šalotes sīpols, plānās šķēlītēs;
- 1 glāze orzo (Rizzoni makaroni), termiski neapstrādāti;
- 3 ½ glāzes vistas buljona;
- 2 ēdamkarotes svaiga rozmarīna;
- 1 ēdamkarote citrona mizas;
- 2 glāzes spinātu, termiski neapstrādātu;
- 2 ēdamkarotes citrona sulas;
- rīvēts parmezāns, dekorēšanai;
- svaigs rozmarīns dekorēšanai;
- citrona šķēles dekorēšanai;
- sarkano piparu pārslas, dekorēšanai;
- pētersīļi, dekorēšanai.
Pagatavošanas metode:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
- Karsējiet čuguna pannu vidēji augstu siltumu, apmēram 5 minūtes.
- Garšojiet vistu no visām pusēm ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri.
- Pievienojiet eļļu un apcepiet vistu ar ādu uz leju, līdz āda ir zeltaini brūna un kraukšķīga, 4-5 minūtes.
- Apgrieziet vistu un pagatavojiet 4-5 minūtes. Nolieciet vistu malā uz šķīvja.
- Samaziniet siltumu līdz vidējai temperatūrai un pievienojiet ķiplokus un šalotes 1-2 minūtes.
- Pievienojiet neapstrādātu orzo (Rizzoni makaronu), rozmarīnu un citrona miziņu. Maisa 1-2 minūtes, tad pievieno vistas buljonu un uzvāra.
- Samaziniet siltumu un uzlieciet vāku, līdz buljons ir absorbēts orzo, apmēram 12-15 minūtes.
- Pievienojiet spinātus un citrona sulu un nedaudz samaisiet, līdz tie kļūst mīksti.
- Pievienojiet vistu ar ādu uz augšu un cepiet, līdz vista ir gatava un āda ir kraukšķīga, apmēram 5-7 minūtes.
- Apkaisa ar sieru un sarkano piparu pārslām, un izrotājiet ar citrona daiviņām, rozmarīnu un pētersīļiem.